Veelgestelde vragen

Terug

Vraag: Dien ik het springkasteel zelf af te halen en op te zetten?

Antwoord: Neen. Wanneer u bij ons een springkasteel huurt, is transport binnen de 20km inbegrepen. Indien de afstand meer bedraagt dan 20km zal er een tarief van 0,35 euro per extra gereden kilometer in rekening gebracht worden. Eveneens is het opzetten en afbreken altijd inbegrepen in onze prijs. Wel verwachten wij dat er bij levering en afbraak hulp van minstens 1 persoon voorien is door de huurder.

Vraag: Wat als ik geen hulp kan voorzien?

Antwoord: Indien er geen hulp voorzien kan worden bij het leveren en terug ophalen van het springkasteel, dient u dit bij de huur te vermelden. Wij zorgen hier dan zelf voorzien. Er zal echter een bijkomend tarief van 50 euro in rekening gebracht worden wanneer er door 2 personen geleverd en afgebroken dient te worden.

Vraag: Leveren jullie op zon- en feestdagen?

Antwoord: Ja, wij kunnen op ieder tijdstip en iedere dag leveren, zowel overdag, als 's avonds. In uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk dat er een meerkost geteld wordt. Dit zal bij de huur echter duidelijk door ons aangegeven worden.

Vraag: Ik ben van Brugge. Leveren jullie ook in Brugge?

Antwoord: Ja. Wij zijn echter gevestigd in Zutendaal, vlakbij Genk (Limburg). U dient er dan ook rekening mee te houden dat de kosten voor transport hoger uit zullen vallen. Wij leveren aan een bedrag van 0,35 euro per gereden kilometer.

Vraag: Waar kan mijn springkasteel geplaatst worden?

Antwoord: Een springkasteel moet bij voorkeur op gras geplaatst worden, zodat het voldoende verankerd kan worden. Indien het springkussen toch op een harde ondergrond geplaatst moet worden, dient de huurder zelf te zorgen voor het nodige materiaal om het springkasteel te verankeren. Dit kunnen zandzakken, een auto, betonpalen, ... zijn. Aangezien het springkasteel op een harde ondergrond niet veilig verankerd kan worden, valt de verantwoordelijkheid ten laste van de huurder.

Vraag: Moet ik stroom voorzien wanner ik een springkasteel huur?

Antwoord: De huurder moet stroom voorzien tot aan de achterkant van het springkussen. De blower van een springkasteel moet aangesloten worden op stroom van 16A / 220V voorzien van aarding. Bij gebruik van een verlengsnoer moet dit voldoen aan deze specificaties. Rol een verlengsnoer altijd volledig af om overhitting te voorkomen. Bij het huren van meerdere springkussens, moet er spreiding mogelijk zijn op het elektriciteitsnetwerk, om uitvallen van de stroom te vermijden.

Vraag: Wat met ongevallen of schade veroorzaakt door het springkussen?

Antwoord: Feestverhuur Limburg kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen tijdens het gebruik, de op- of afbouw, schade aan grasvelden en andere ondergronden, noch schade aan elektrische installaties. De huurder is verantwoordelijk voor alle schade aan personen of voorwerpen veroorzaakt door het gehuurde voorwerp, rechtstreeks of onrechtstreeks, welke ook de oorzaak van de schade of het letsel is. Toezicht is altijden ten laste van de huurder.

Vraag: Wat met schade aan het springkussen?

Antwoord: Schade aan het springkussen is altijd voor rekening van de huurder. Bij ingebruikname van het springkussen stemt de huurder ermee in dat het materiaal in goede staat ontvangen werd. De klant is ertoe gebonden zijn burgerlijke verantwoordelijkheid naar aanleiding van het gebruik van attracties te laten vezekeren bij een erkende Belgische verzekeringsmaatschappij, verzekering welk elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvanst name tot wederafgifte, met afstand van elk recht op verhaal namens de verhuurder.

Terug